Kokoška se odbranila od lisice koja je ostala zabezeknuta u gomili perja: Pogledajte snimak

Iako je koka ta koja je napadnuta, čini se da je više iznenađena lija. Dok je nosila koku ka šumici, ova se nekako otrgla i pobjegla nazad. Oko lije, koja je ostala da zabezeknuto stoji, ostala je gomila bijelog kokinog perja

Na društvenim mrežama pojavio se snimak “okršaja” kokoške i lisice. Lija, misleći da će lako i brzo završiti posao, nije ni slutila na koga se namjerila. A koka se našla tu da joj pokaže da ništa nije kao što je bilo, pa sad i koke umiju da se odbrane.

Iako je koka ta koja je napadnuta, čini se da je više iznenađena lija.

KOKOŠKA SAVLADALA LISICU

KOKOŠKA SAVLADALA LISICUNa društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem je lisica pokušala da savlada kokošku.Međutim, situacija se neočekivano preokrenula. Slabija kokoška je umakla i na sreću savladala lisicu.Ovaj video-zapis šalje dosta poruka, samim tim, jedna od glavnih poruka je ta da se svaka situacija može neočekivano preokrenuti i onda kada se najmanje nadamo.

Posted by Bijelo Polje Online on Monday, March 4, 2024

Dok je nosila koku ka šumici, ova se nekako otrgla i pobjegla nazad. Oko lije, koja je ostala da zabezeknuto stoji, ostala je gomila bijelog kokinog perja.

Šta je dalje bilo ne znamo, kao što ni sa sigurnošću ne možemo reći da li je ipak u pitanju neki mladi kuražan pjetlić. Malo je očerupan, ali živ!

Izvor: “Telegraf”

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!