Predsjednik Skupštine Crne Gore završio zvaničnu posjetu Turskoj susretom sa predstavnicima iseljenika

Crnogorski iseljenici su važna spona između Crne Gore i Republike Turske koji doprinose obogaćivanju naših odnosa na svim poljima. Raduje me što je naša dijaspora aktivna, ne zaboravlja odakle potiče, ali i što su naši iseljenici ujedno lojalni i uzorni građani Republike Turske, kazao je predsjednik Brajović tokom sastanka sa predstavnicima svih udruženja crnogorskih iseljenika u Republici Turskoj

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović završio je zvaničnu posjetu Republici Turskoj susretom sa predstavnicima udruženja iseljenika u Istanbulu.

“Crnogorski iseljenici su važna spona između Crne Gore i Republike Turske koji doprinose obogaćivanju naših odnosa na svim poljima. Raduje me što je naša dijaspora aktivna, ne zaboravlja odakle potiče, ali i što su naši iseljenici ujedno lojalni i uzorni građani Republike Turske”, kazao je predsjednik Brajović tokom sastanka sa predstavnicima svih udruženja crnogorskih iseljenika u Republici Turskoj.

Predsjednik je, piše na skupštinskom sajtu, boravak u Istanbulu iskoristio i za sastanak sa Akanom Suverom, bivšim počasnim konzulom Crne Gore i predsjednikom Fondacije “Marmara“, Bedri Gulom, članom Savjeta za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, Naserom Alimom, perdsjednikom Tursko-crnogorskog poslovnog savjeta u okviru „DEIK-a“.

Delegaciju Crne Gore čine potpredsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik grupe prijateljstva sa Velikom narodnom skupštinom Turske Genci Nimanbegu i poslanici Branka Tanasijević i Suad Numanović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!