Čitav poslanički klub Pokreta Evropa sad uz Spajića

“Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi”, saopštili su iz PES-a

Poslanički klub Pokreta Evropa sad (PES) saopštio je da je jedinstven, te da su posvećeni da u nastavku rada realizuju još bolje rezultate.

“Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi”, saopštili su iz PES-a za Portal RTCG.

Ističu da građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost.

“Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva”, zaključuju u Pokretu, čiji je lider premijer Milojko Spajić.

Predsjednik države i potpredsjednik Pokreta Jakov Milatović u subotu je podnio ostavku na sve funkcije u partiji. Dan kasnije, iz Pokreta je isključen ministar pravde Andrej Milović.

Foto: PES

Idi na VRH
error: Content is protected !!