Raskomadano tijelo državljanina Srbije pronađeno u stanu u Beču: “Čim su kročili vidjeli su djelove”

“Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namjera egzekutora bila da tijelo skroz iskomada i riješi ga se, ali se među počiniteljima nešto dogodilo, pa su odlučili da tijelo samo ostave i pobjegnu” kaže izvor “Kurira”

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a tijelo je bilo unakaženo.

Prema riječima izvora “Kurira”, trup muškarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsječene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

“Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu uzgaja marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muškarca”, kaže izvor “Kurira” i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

“Čim su kročili u stan ugledali su djelove ljudskog tela. Daljim pretresom u kupatilu je zatečen trup, s velikim rezom na vratu”, dodaje izvor.

U stanu je pronađena i kompletna oprema koju su ubica ili više njih koristili za kasapljenjenje, ali i za čišćenje.

“Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namjera egzekutora bila da tijelo skroz iskomada i riješi ga se, ali se među počiniteljima nešto dogodilo, pa su odlučili da tijelo samo ostave i pobjegnu” kaže izvor “Kurira”.

Inače, u stanu su pronađeni dokumenti trojice Srba.

“U stanu su nađeni dokumenti na ime A.J, L.R. i Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosjee”, dodao je izvor “Kurira”, prenosi “Jutarnji list”.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!