Spaić: Želimo BS u Vladi, postavljamo ambasadore u saradnji sa Milatovićem

“Mislim da je Bošnjačka stranka je jedan od većih, ako ne i najveći reprezent bošnjačkog naroda. Ja sam ih uvijek gledao kao nekog koga želimo da bude uključen u sve poluge odlučivanja, i danas imamo ljude iz Bošnjačke stranke u sistemu i nijesmo htjeli da ih mijenjamo, ne znam zašto bi neko bio proiv toga”, kazao je Spaić

Premijer Milojko Spajić kazao je da će vrlo brzo biti postavljeni ambasadori, uz konsultacije sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem. On je istakao da Vlada ima kvalitetna rješenja za predstavnike Crne Gore u inostranstvu. Takođe, istakao je da ne zna zašto bi neko imao išta protiv ulaska Bošnjačke stranke u Vladu.

“Imaćemo kvalitetna rješenja. Imaćemo konsultacije sa predsjednikom, što ranije nije bio slučaj. Ranije su nam dolazili na konferencijama sa gotovim rješenjima, to se više neće dešavati. Poštovaćemo proceduru. Nadamo se da ćemo popuniti ambasadorska mjesta”, rekao je Spajić.

Odgovarajući na pitanja novinara u Vili Gorica o rekonstrukciji Vlade, Spajić je rekao da nema razloga da neko bude protiv ulaska BS u Vladu.

“Mislim da je Bošnjačka stranka je jedan od većih, ako ne i najveći reprezent bošnjačkog naroda. Ja sam ih uvijek gledao kao nekog koga želimo da bude uključen u sve poluge odlučivanja, i danas imamo ljude iz Bošnjačke stranke u sistemu i nijesmo htjeli da ih mijenjamo, ne znam zašto bi neko bio proiv toga”, kazao je Spaić, prenosi rtcg.me.

Foto: Milojko Spaić (GOV.ME)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!