Austrija: Državljanin BiH sa bebom upao u rijeku, spasio ih slučajni prolaznik

Navodno, muškarcu je pozlilo zbog čega je i došlo do pada u rijeku. Na njihovu sreću, sve se dešavalo pred očima 36-godišnjeg mladića koji je džogirao pored rijeke. On im je pritekao u pomoć, a zatim zvao hitnu pomoć i spasilačke službe

Prava tragedija spriječena je danas na obali rijeke Mur, u Gracu, kada je državljanin BiH (51) šetajući sa bebom upao u rijeku. Navodno, njemu je pozlilo zbog čega je i došlo do pada u rijeku, pišu Nezavisne novine.

Na njihovu sreću, sve se dešavalo pred očima 36-godišnjeg mladića koji je džogirao pored rijeke. On im je pritekao u pomoć, a zatim zvao hitnu pomoć i spasilačke službe.

Kako prenose austrijski mediji, sve se desilo oko 14 sati, u četvrti Grac-Rum. Iako mu je pozlilo, čovjek je bio dovoljno priseban da bebu drži iznad vode.

Mladić je odmah pritrčao, a ubrzo su došle i spasilačke ekipe, koje su odmah zbrinule čovjeka i bebu.

Ni muškarac niti beba nisu imali vidljive povrede, ali su bili natopljeni vodom i pothlađeni. Odmah su prebačeni u državnu bolnicu u Gracu, a beba na odjeljenje pedijatrije.

Mediji prenose da je riječ o državljaninu BiH koji ima prebivalište u Gracu. Kako prenosi portal nova.rs, on je izašao u šetnju sa petomjesečnom bebom, koja je bila u kolicima. Oboje su zadržani na daljim ispitivanjima.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!