Novi detalji okrutnog ubistva u Doboju: Ubila supruga, pomogli joj ljubavnik i ćerka, a onda otišla na kafu

Nakon krvavog pira Andreja je ostala u Banjaluci, a njen devetnaestogodišnji ljubavnik se vratio u Doboj. Tu je i uhapšen oko 19 sati. Ona je uhapšena samo sat vremena kasnije u iznajmljenom stanu u Banjaluci. Da joj hapšenje nije bilo ni na kraj pameti, ukazuju i informacije da je nekoliko sati ranije u obližnjem kafiću sjedjela i pila kafu

Mjesec dana pritvora odredio je Okružni sud u Doboju za Andreu Kajganić i Dražena Lazarevića, osumnjičenih za teško ubojstvo Saše Kulišića iz Doboja, Andrejinog supruga.

Stavlja im se na teret da su, po prethodnom dogovoru, zajedno s maloljetnom kćerkom prvoosumnjičene i žrtve, 29. januara tabletama omamili Sašu Kulišića u namjeri da ga ubiju. U pritvoru je i četrnaestogodišnja ćerka za koju se sumnja da je takođe bila dio mučkog plana koji je skovala njena majka.

Foto: Privođenje osumnjičene Kajganić u tužilaštvo (Printscreen/Nezavisne.com)

U rješenju za pritvor Okružnog suda u Doboju detaljno se navodi kako su to napravili, prenosi banjalučki ATV. Kobnog dana u prijepodnevnim satima maloljetna ćerka krenula je da sprovodi plan. Stavila je svom ocu u vodu tablete “treana”, koje se inače koriste za šizofreniju.

U istoj tečnosti mu je napravila limunadu s namjerom da ga uspava i omami. To nije bio prvi put. Tablete joj je nabavila sestra osumnjičene Kajganić, Sašine supruge, prenosi banjalučka ATV.

S obzirom na to da je Saša zaspao, ćerka je obavijestila o tome majku i njenog 19-godišnjeg ljubavnika i ostavila im otključana vrata. Ubrzo su stigli, a njoj su rekli da ode u dnevnu sobu i da se zatvori.

Potom su Saši glavu oblijepili selotejpom, a noge i ruke vezali užetom. Već tada su mu zadali nekoliko udaraca od kojih je počeo krvariti.

Iznijeli su ga iz kuće i odvezli u šumu. Nožem su ga tri puta izboli u predjelu trbuha. Ostavili su ga u šumi da iskrvari na smrt. Smrtonosne udarce nanijela mu je supruga Andrea. Mislili su da su sve isplanirali do detalja, ali dobojska policija ih je vrlo brzo razotkrila.

Jasno je da je zločin bio danima unaprijed osmišljen, tvrdi policija. Kajganić i Lazarević su iznajmili auto i stan na jedan dan u Banjaluci. Tu su ostavili njen automobil, a u Doboj se vratili iznajmljenim vozilom. Po dolasku u Doboj iznajmili su drugo vozilo. Nakon što su svoj monstruozni plan aproveli u djelo, vratili su se u Banjaluku.

Foto: Privođenje osumnjičenog Lazarevića u tužilaštvo (Printscreen/Nezavisne.com)

Nakon krvavog pira Andreja je ostala u Banjaluci, a njen devetnaestogodišnji ljubavnik se vratio u Doboj. Tu je i uhapšen oko 19 sati. Ona je uhapšena samo sat vremena kasnije u iznajmljenom stanu u Banjaluci. Da joj hapšenje nije bilo ni na kraj pameti, ukazuju i informacije da je nekoliko sati ranije u obližnjem kafiću sjedjela i pila kafu.

“Utvrđeno je da se supruga pokojnog S. K. nalazi na području Banjaluke, gdje je, uz pomoć kriminalističke policije i pripadnika PU Banjaluka, uhapšena, a nakon toga je sprovedena u PU Dobo”, kazao je Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

Policija je brzo sve otkrila jer su imali informaciju da su osumnjičeni viđeni zajedno zagrljeni, ali i da je Lazarević uočen u iznajmljenom vozilu. Da nešto nije u redu policiju je obavijestila kuma osumnjičene. U kući Saše Kulišića zatekla je djecu i krvave tragove. Prvo su mislili da je riječ o porodičnom nasilju, ali ubrzo je dobojskoj policiji stigla dojava da je pronađeno tijelo, a kasnije je utvrđeno da se radi o Saši Kulišiću, prenosi “Jutarnji list”.

Novinarka Maja Ana Kragić koja je snimila hapšenje Andree Kajganić ispričala je da je ona bila mirna i staložena.

Takođe je pomenula da se djevojčica (14) prije hapšenja oglašavala na društvenim mrežama.

“Oglasila se tog dana emotivnom objavom “Počivaj u miru tata”, a na kraju će se ispostaviti da je ona umiješana u njegovo ubistvo”, kaže Maja Ana Kragić.

Foto: Saša Kulišić (Facebook)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!