Hit snimak srpske Zulu snajke: Pogledajte kako mota sarme uz pjesme Zdravka Čolića i Bajage (VIDEO)

“Specijalan ručak za Dan zaljubljenih. Zulu djevojka plus serbska snaja”, napisala je Naledi Repaja na TikToku. Odlično se snalazi u pripremi sarme, a kako bi kuvanje bilo još interesantnije odabrala je posebnu muziku, pretpostavljamo neke od svojih omiljenih pjesama Zdravka Čolića i Bajage

Naledi Repaja je više nego popularna na TikToku gdje prikazuje svakodnevni život u Srbiji koju, kako je više puta isticala, obožava. Na red su došle i nadaleko poznate sarme, omiljeni domaći specijalitet koji je osvojio i ovu srpsku snaju iz plemena Zulu. Vodeći kulinarski specijalitet biće njen izbor za ručak za Dan zaljubljenih (14. februar), a način na koji priprema ovo jelo je krajnje zanimljiv. Naledi je kao i uvek vesela i puna entuzijazma na čemu joj neki i zavide.

“Specijalan ručak za Dan zaljubljenih. Zulu devojka plus serbska snaja”, napisala je Naledi Repaja na TikToku, prenosi serbiatimes.info.

@ladynaledy8

Valentines special lunch. Zulu girl + serbska Snajka =#zdravkocolic #sarma #foryoupageofficiall #fyp #justlove #justforfun #balkanfood #justforyou #❤️❤️❤️

♬ original sound – ladyNaledi

Odlično se snalazi u pripremi sarme, a kako bi kuvanje bilo još interesantnije odabrala je posebnu muziku, pretpostavljamo neke od svojih omiljenih pjesama Zdravka Čolića i Bajage.

Red muzike, red uvijanja sarme, Naledi je oduševila pratioce: “Prelijepo”, “Volim Zdravka! Ti si sjajna!”, “To, snajka, sarmaaaa”, “Bože, što je lijepa ova žena”; “Obožavam tvoju pozitivnost”, samo su neki od komentara.

Naledi svog supruga Bojana Repaju iz Požarevca zna 10 godina. Vjenčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa. Ovaj par ima i ćerku Neu. Upoznali su se na kruzeru.

“Pošto smo zajedno radili na kruzeru, Bojan i ja smo se dosta družili. On nije volio taj posao pa je dao otkaz. Željela sam da vidim gdje je ta Srbija gdje svega ima i gdje je sve najbolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju”, ispričala je Naledi u TV emisiji “Vikend na K1”.

Bojan je odmah znao da je Naledi žena kojom želi da se oženi, a kako je ona bliska sa njegovim roditeljima, i on je u sjajnim odnosima sa njenom porodicom iz Južnoafričke Republike koja je prisustvovala njihovom vjenčanju u Beogradu. Naledi često ističe da su ljudi najveće bogatstvo Srbije, i veoma poštuje pravoslavnu vjeru.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!