“Zašto to uradiše, ljepoto majkina”: Sahranjen Saša Kulišić, rodbina i prijatelji skrhani od bola (VIDEO)

Kulišić je ubijen na izrazito svirep način. Zbog ubistva uhapšena je njegova supruga Andrea Kajganić i njihova ćerka (14), kao i ljubavnik njegove supruge Dražen Lazarević (19)

Veliki broj građana okupio se danas na Gradskom groblju Šušnjari, u Doboju, da se oprste od Saše Kulišića.

Kulišić je ubijen na izrazito svirep način. Zbog ubistva uhapšena je njegova supruga Andrea Kajganić i njihova ćerka (14), kao i ljubavnik njegove supruge Dražen Lazarević (19).

Rodbina, prijatelji, komšije i poslovni partneri ubijenog Saše još su u nevjerici, niko ne može da vjeruje da se ovo desilo, piše Srpskainfo.

“Sa Sašom sarađujemo godinama i nisam mogao da vjerujem kada sam pročitao da je ubijen. To je čovjek koji je uvijek bio nasmijan i spreman da pomogne. Srce mi je juče puklo”, rekao je za Srpskainfo jedan od poslovnih partnera ubijenog Saše.

Dodao je da mu, iako je udaljen više sati vožnje, nije bilo teško da dođe.

Bolnu tišinu na groblju Šušnjari danas su samo parali jauci majke.

“Zašto to uradiše, ljepoto majkina, kako će to majka reći zbogom… Nek’ ti Gospod Bog pomogne”, ponavljala je neutješna majka.

Posebno je bilo teško dok su sanduk spuštali u raku…

Kako je Srpskainfo ranije objavila, supruga Andrea je sa Draženom navodno do detalja isplanirala zločin, dan ranije iznajmila stan u Banjaluci, uzeli su automobile iz rent-a-cara, u kuću su ušli u pola noći i Sašu pretukli dok je ležao u krevetu.

Potom su mu, kako se sumnja, vezali ruke i noge, selotejpom zalijepili oči i usta, polu nagog strpali u gepek i odveli u šumu gdje mu je, kako se sumnja A. K. zadala tri uboda nožem, nakon čega je preminuo.

Tijelo je pronađeno tek narednog dana. Zatim je uhapšena i kćerka od Saše i Andrea, zbog sumnje da je na nagovor majke ocu u piće sipala tablete, kako bi ga omamila.

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Izvor: “Blic”

Foto: Printscreen/Srpskainfo

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!