Gdje će ti duša? Lopov u Zemunu ukrao kutiju sa novcem za liječenje djevojčice i nije mu prvi put! (VIDEO)

“Taj momak je često navraćao. Nismo ga lično poznavali, ali smo ga zapamtili jer je ranije dolazio u radnju. U trenutku kada se desila prva pljačka u kasi nije bilo mnogo novca”, rekao je jedan od zaposlenih. Ista osoba, kako kažu zaposleni, vratila se i opljačkala kutiju sa donacijama. U kutiji je bio novac koji se skupljao za liječenje jedne djevojčice

Na društvenim mrežama pojavio se snimak krađe u automehaničarskoj radnji u Zemunu. Krađa je zabilježena sigurnosnim kamerama i na snimku se vidi muškarac kako uzima novac iz kutije koja je namijenjena za donaciju djeci kojoj je pomoć potrebna.

Kako saznaje “Telegraf”, ova automehaničarska radnja opljačkana je u dva navrata prethodne nedjelje. Zaposleni su rekli da se prva krađa dogodila u četvrtak, kada je počinilac imao priliku da ukrade 3.000 dinara.

“Taj momak je često navraćao. Nismo ga lično poznavali, ali smo ga zapamtili jer je ranije dolazio u radnju. U trenutku kada se desila prva pljačka u kasi nije bilo mnogo novca”, rekao je jedan od zaposlenih, prenosi espreso.co.rs.

Ista osoba, kako kažu zaposleni, vratila se i opljačkala kutiju sa donacijama. U kutiji je bio novac koji se skupljao za liječenje jedne djevojčice.

Slučaj i dalje nije prijavljen policiji, a snimak krađe objavljen je na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi kako muškarac prilazi kasi, uzima novac i bježi.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!