Dječak sašio tati košulju, a njegova reakcija je oduševila 24 miliona ljudi: Probajte da ne zaplačete (VIDEO)

On je sašio košulju za oca, tokom časova u školi, a rezultat je za svaku pohvalu. Da ne spominjemo da je snimak pogledalo više od 24 miliona korisnika Mreže X koji su oduševljeni

Neki od najpoznatijih modnih kreatora počeli su da eksperimentišu još u ranoj mladosti, a možda je takav slučaj sa dječakom iz ovog videa.

On je sašio košulju za oca, tokom časova u školi, a rezultat je za svaku pohvalu. Da ne spominjemo da je snimak pogledalo više od 24 miliona korisnika Mreže X koji su oduševljeni!

Dječak je iznenadio oca i objasnio mu da je sašio manžetne i rupice za dugmiće. Priznaje da je imao pomoć, ali da je najveći dio posla sam obavio.

Otac je bio impresioniran, postavio je niz pitanja o kroju, dezenu i kragni, a potom isprobao košulju koja mu stoji kao salivena.

Zatim je upitao sina da li može da je obuče tokom večere, i dobio potvrdan odgovor. Čitava situacija bila je vrlo dirljiva, a korisnici nisu mogli da ostanu ravnodušni, prenosi Telegraf.

“Njegov sin će ovo pamtiti do kraja života. Otac je bio ponosan i želim da ih zagrlim oboje. Hvala što ste objavili snimak, uljepšao mi je dan”, napisala je jedna osoba.

Idi na VRH
error: Content is protected !!