Plav: Krivične prijave protiv osam maloljetnika i još dvije osobe zbog masovne tuče

Uprava policije je saopštila da je policija u Plavu, 4. januara u 17.20 sati, upoznata da je u blizini jednog tamošnjeg ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između više osoba. “Pripadnici plavske policije su izašli na lice mjesta gdje su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između četiri maloljetna lica i F. Q. (23) iz Gusinja sa jedne, i četiri maloljetna lica i S. H. (54) iz Plava s druge strane, te su od njih prikupljena obavještenja na zapisnik”, navodi se u saopštenju

Policija u Plavu podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u toj opštini protiv osam maloljetnika i dvije punoljetne osobe, zbog sumnje da su počinili krivično djelo – nasilničko ponašanje.

Uprava policije je, prenose “Vijesti”, saopštila da je policija u Plavu, 4. januara u 17.20 sati, upoznata da je u blizini jednog tamošnjeg ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

“Pripadnici plavske policije su izašli na lice mjesta gdje su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između četiri maloljetna lica i F. Q. (23) iz Gusinja sa jedne, i četiri maloljetna lica i S. H. (54) iz Plava s druge strane, te su od njih prikupljena obavještenja na zapisnik”, navodi se u saopštenju.

Policija je, dodaju, došla do sumnje da su te osobe putem jedne društvene mreže dogovorile lokaciju gdje su se našli i prvo verbalno, a onda i fizički sukobili.

“Osim toga, u jednom trenutku je jedno maloljetno lice staro 14 godina upotrijebilo i sprej sa nadražujućim dejstvom u odnosu na četiri maloljetna lica iz Plava, s druge strane. Ova lica su usljed dejstva pomenutog spreja pali na tlo kada su im četiri maloljetnika iz Gusinja i F. Q. zadali udarce nogama i rukama. Nadalje, sukob se nastavio, kako je policija došla do sumnje, oko 17.00 časova, kada je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Plavu došlo do sukoba između F. Q. i dva maloljetika s jedne, i dva maloljetnika s druge strane. Tokom ovog sukoba licima koja su se sukobila je prišao i S. H. koji je zadao udarac F. Q. u predjelu glave koji je u tom trenutku metalnim predmetom zadavao udarac maloljetniku sa druge strane, u predjelu šake”, kazali su iz policije.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!