“Dajte pite ovamo, dvije su trudne!”: Bosanac koji je svojoj supruzi doveo Ukrajinku objavio vijest (VIDEO)

Janu je upoznao dok je bio u Njemačkoj na privremenom radu, a prije dvije godine ju je uključio u brak s Fatimom. “Spavam s jednom ženom, a druga je s djecom. Sljedeću noć druga žena ide meni, prva ide djeci”, objasnio je Karić, dodajući da ih obje djeca poštuju i vole

Elmedin Karić iz Busovače u Bosni i Hercegovini, koji je javnosti poznat po poligamnoj vezi sa dvije partnerke, ponovo će postati otac jer su obje trudne, prenosi Blic.rs.

Prije tri mjeseca dospio je u središte pažnje nakon što je, protiv volje svojih roditelja i roditelja svoje zakonite supruge Fatime, u njihov odnos uključio i Ukrajinku Janu, koju je upoznao u Njemačkoj.

Prema snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, Karić će postati otac budući da su Fatima s kojom već ima tri sina i Jana navodno trudne.

U video su, prenosi “Jutarnji list”, zajedno gledali testove za trudnoću, na kojima je prvo Janin test bio pozitivan, a zatim i Fatimin.

“Daj pite ovamo, dvije su trudne”, rekao je na snimku nepoznati muškarac koji je tada bio s njima.

Janu je upoznao dok je bio u Njemačkoj na privremenom radu, a prije dvije godine ju je uključio u brak s Fatimom.

Njegov otac nije podržao ovu nekonvencionalnu oporodičnu dinamiku i izbacio ga je iz kuće, pa je Karić odlučio da kupi kuću u kojoj sada svi skupa žive s troje djece.

“Spavam s jednom ženom, a druga je s djecom. Sljedeću noć druga žena ide meni, prva ide djeci”, objasnio je Karić, dodajući da ih obje djeca poštuju i vole.

Na pitanje kako je Fatima reagovala na dolazak njegove druge partnerke, rekao je da joj je već duže vrijeme spominjao takvu ideju, za šta isprva “nije bila raspoložena, ali je kasnije popustila”.

“Uvijek me vodila mašta da imam dvije žene. Onda sam malo navaljivao prema njoj da imam drugu, rekla mi je da će me ubiti i odgovorio sam joj ‘Ajde bona, volim te’”, prisjetio se Karić.

Kaže da mu je Jana prva rekla da ne smije zbog nje da ostavi svoju ženu, što ga je najviše privuklo kod nje. Sada se, navodi, obje “vole kao prave sestre” i dobro sarađuju.

Foto: Printscreen/Hype TV Bosna i Hercegovina

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!