Biznismen iz Srbije živi na selu, ima privatno jezero, a kuva mu šef iz Pariza: “Zaradim 100.000 eura mjesečno, a nisam puno pametan” (VIDEO)

“Prije četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Njemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak”, kaže “kralj obrva”, kojem kuva šef iz Pariza

Bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić, poznatijom kao Ceca Šarić.

Kako je odmah na početku istakao, najveća želja mu je bila da vozi “Rolls-Royce” i to je ostvario.

“Kupio sam automobil od osnivanja biznisa posle šest ili sedam godina. Inače jako volim automobile. Uvijek sam vozio dobar auto i kad nisam imao lovu. Sve što sam imao davao sam za auto. Prvi put sam kupio ‘Rolsa’ prije šest godina i on mi je u Monaku”, priča Babić koji je odlučio da se vrati u rodno selo Ratkovo.

“Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni rijeku, ni baru, ništa… Prije nekih 35 godina jedan povratnik iz Njemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero”, govori Babić i dodaje:

“Prije četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Njemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak”, kaže “kralj obrva” kojem kuva šef iz Pariza.

Branko Babić pokazao kako izgleda njegovo imanje

“Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svijetu, koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svijetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko dvije godine”, poručuje Babić.

Branko je, između ostalog, otkrio da je u biznis uložio 200 eura, a da danas zarađuje blizu 100.000.

“Zarađujem od 60 do 100.000 eura mjesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako”, kazao je Babić u emisiji “Biznis Priče”.

Foto: Printscreen/Biznis priče

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!