Pojavio se snimak auta kojim je oteta Vanja: Vidi se lice suvozača, a pozadi je misteriozni predmet!

Na snimku se vidi da je u “sitroenu” bio vozač i suvozač, ali i da zadnji deo vozila djeluje prazno, iako se vidi nešto što podsjeća na bijelu torbu. Automobil ide brzo preko blatnjavog puta, a jasno je da su otmičari van urbanog dijela grada. Oni su se odvezli do mesta Bisbegovo, gdje su samo dva sata kasnije ubili dijete

Makedonski portal „Portaliks” došao je u posjed snimka sa nadzornih kamera na kojem se vide vozila u kojima je vjerovatno prevezena 14-godišnja Vanja Gorčevska (Đorčevska) nakon njene otmice!

Kako kaže novinar Furkan Saliu, snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda itačno vrijeme kada je vozilo zapaljeno.

Na snimku se vidi da je u “sitroenu” bio vozač i suvozač, ali i da zadnji deo vozila djeluje prazno, iako se vidi nešto što podsjeća na bijelu torbu. Automobil ide brzo preko blatnjavog puta, a jasno je da su otmičari van urbanog dijela grada. Oni su se odvezli do mesta Bisbegovo, gdje su samo dva sata kasnije ubili dijete.
Novinar Saliu je predočio i još jedan snimak gdje se vidi crni dim iz sela Brazda, u blizini Bisbegva, gde je pronađen zapaljen automobil, korišćen u otmici Vanje Đorčevske.

Vanja je u ponedeljak, 27. novembra, oko 7.20 časova krenula u školu u koju nikada nije stigla! Samo desetak minuta kasnije bila je nedostupna, a njena zabrinuta majka ubrzo je prijavila nestanak ćerke.

Na snimku se vidi vrijeme sa nadzornih kamera 7.55 ujutru, što se poklapa sa vremenom otmice i istragom da kidnaperi odlaze “sitroenom” sa lica mjesta.

Organizovana je opsežna potraga za devojčicom koja je trajala sve do nedjelje, 3. decembra, kada je tijelo nesrećne Vanje pronađeno u jednom zaseoku na obodu glavnog grada Sjeverne Makedonije.

Izvor: Plus info – Kurir

Foto: Screenshot

Idi na VRH
error: Content is protected !!