Ovo je žena iz Srbije koju je ranio Albanac u Preševu: Ostavila muža i dvoje djece i pobjegla sa njim, upucao je i izvršio samoubistvo

Muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova. Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe. On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi pokušaja ubistva i samoubistva nisu poznati

V. J. (30) iz Velike Drenove povrijeđena je sinoć kada se posvađala sa muškarcem u automobilu, nakon čega je izašla iz vozila i on je ispalio dva metka u nju, a zatim izvršio samoubistvo.

Kako za “Blic” pričaju poznanici povrijeđene žene, ona je rođena i živjela je u Velikoj Drenovi kod Trstenika.

“Otac joj je Pakistanac, ali koliko znamo ni majka ni otac joj nisu živi. Ima i dvije sestre. Muškarac koji je upucao joj je bio emotivni partner. Ranije je živjela u selu Ugljarevo, gdje je i bila udata”, navodi naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, V. J. ima dvoje djece, ali ih je ostavila nakon što je otišla sa muškarcem koji je upucao.

“Rođena je i živjela je sa porodicom u Velikoj Drenovi. Onda se udala u Ugljarevu, takođe selu pored Trstenika. Ostavila je djecu i otišla sa tim Makedoncem u Švajcarsku. U Vrnjačkoj Banji je naslijedila neku nekretninu od roditelja”, navodi on.

Kako je “Blic” pisao, pacijentkinja V.J. (30) dovezena u UC UKC Niš, pola sata posle ponoći, u pratnji ekipe HMP Vranje, a zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem.

Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na lijevoj strani.

Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu njegu UKC Niš.

Podsetimo, muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova.

Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe.

On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi pokušaja ubistva i samoubistva nisu poznati.

Izvor: “Blic”

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!