“Ne mogu da razumijem zašto je moja djevojčica u grobu”: Oglasila se majka ubijene Vanje, evo šta je rekla o bivšem mužu

“Imam hroničnu bolest ali se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo”, rekla je Zorica Gorčevska

Njegov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostavljen na miru da bi i on mene ostavio na miru, kaže o bivšem mužu Zorica Gorčevska, majka ubijene Vanje Gorčevske (Đorčevske).

“Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalni zivot pretvorio u pakao”, počinje ekskluzivnu ispovest za Republiku Zorica Gorčevska, majka otete i svirepo ubijene Vanje Gorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja.

“Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelijepa djevojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest ali se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo”, rekla je.

Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom bivšem mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

“Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog djece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smio je da ih vidi kad god želi ili kad god djeca zažele”, rekla je Zorica.

Dalje, prenosi “Blic”, kaže da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije miješala u život.

“Ne znam i njegov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostavljen na miru za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali, pričali smo o djeci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam”.

Rekla je novinarima da je ne pitaju ništa za drugu ćerku i kako se ona nosi sa svim ovim. Neće da kaže ni koliko joj je godina.

“Nemojte da me pitate za drugo dijete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim”, kaže Zorica i dodaje da ima najveće moguće povjerenje u policiju.

Vanja Gorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a među petoro osumnjičenih je i njen otac. Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od kako je nađeno tijelo ubijene bjevojčice.

Foto: Vanja Đorčevska (društvene mreže)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!