Grupa Kuba objavila pjesmu sa novog albuma “Samo ljubav”

Marko, Nikola i Mia nastavljaju stopama slavnog oca i sa puno emocija komponuju pišu i pjevaju. S muzikom su odrasli i muziku žive, ona je kako kažu, još jedan ravnopravan član njihove porodice

Grupa Kuba objavila je pjesmu “Zaveži me” s kojom najavljuje izlazak albuma prvijenca “Samo ljubav”. Na albumu, koji će do kraja nedjelje biti dostupan na YouTubeu, nalazi se još 10 pjesama i sve su plod porodičnog talenta, rada, ljubavi, vjere i iskustva.

Pjesmu prati i lirik spot u produkciji CroRec Videa. Numera “Zaveži me” je prava “muška priča”. Produkciju, kao i cijelog albuma je uradio Slobodan, dok su Marko i Nikola Kovačević autori muzike, teksta i aranžmana, u ovom slučaju i izvođači.

U protekle četiri godine grupa Kuba je objavila četiri singla: Muro, Sklopka, Sičijava situacija i Kari Šabanovi, koje su sa novih sedam upakovali u prvijenac, koji izlazi pod etiketom Croatia Recordsa, piše “Dan”.

Marko, Nikola i Mia nastavljaju stopama slavnog oca i sa puno emocija komponuju pišu i pjevaju. S muzikom su odrasli i muziku žive, ona je kako kažu, još jedan ravnopravan član njihove porodice.

Uskoro će još dvije pjesme dobiti video priču, a do kraja nedjelje grupa Kuba najavljuje sledeći singl “Priviđenje”, u kojem pjeva Mia, a koji je u njihovom prepoznatljivom rege fazonu.

Do tada sve pjesme s albuma “Samo ljubav” možete poslušati na platformi Spotifaj.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!