Isak Šabanović na nastupu u Makedoniji doživio šok: Gazda kluba nije znao ko sam, gledao je u mene pola sata

“To je bilo prvi put nakon “Zvezda Granda” u Đevđeliji, tada sam prodao tri i po hiljade karata. To je bilo tako da prvih petanest minuta nisam znao da pjevam, potpuni šok. Čak sam snimio taj moj ulazak, jer sam znao kako će to da izgleda”, rekao je

Pjevač Isak Šabanović priznao je u emisiji „Grand Parada“ kada je imao najveću tremu u karijeri.

Iako bi mnogi pomislili da je u pitanju prvi nastup iz takmičernja, priča je potpuno drugačija.

Sve se desilo upravo nakon takmičenja, na jednom od prvih nastupa, kada je prodao najveći broj karata u jednom klubu u Makedoniji.

“To je bilo prvi put nakon “Zvezda Granda” u Đevđeliji, tada sam prodao tri i po hiljade karata. To je bilo tako da prvih petanest minuta nisam znao da pjevam, potpuni šok. Čak sam snimio taj moj ulazak, jer sam znao kako će to da izgleda”, rekao je, piše grandnova.rs.

Isak je zatim ispričao da mu je gazda kluba rekao da ne zna ko je on i da ga je za nastup pozvao tako što su ga nagovorile ćerke.

“Meni je gazda došao i gledao u mene pola sata, i rekao mi da nije znao ko sam. Rekao mi je da su mu ćerke rekle da mene pozove i on me je pozvao. Onda me je pitao da li mi znači što je on prodao 2.700 karata. Ja sam pomislio da me zeza. Na kraju je još ljudi kupilo ispred hale, tako da ih je bilo skoro 3.200, u tom trenutku ja sam Bog”, zaključio je Isak.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!