Srđan iz Srbije u Americi pokrenuo originalan biznis: Radi tri dana nedjeljno, zarađuje dobro, a slobodnog vremena ima napretek (VIDEO)

Amerikancima ih peče i filuje po naški, a oni ih tamane i to iz prikolice koja je Srđanovo radno mesto. Ima i novu poziciju, odličnu, kad uđu vide ga, kad izađu vide ga. Prikolicu koju je naručio iz Kine mušterije obožavaju, kažu kako je slatka, a isplatio ju je za samo dva mjeseca. Ukrasio je i lampicama, sija sa svih strana

Radi samo tri dana u sedmici i, kaže, živi pristojno. Samo zavisi da li želite da živite skupo ili jeftino. Ako bi išli u restoran, pa svaki dan jeli biftek od 50 dolara, onda je skupo, a on veli da se za 10 dolara najede odlično i sit je cio dan, piše “Kurir”.

To priča gastarbajter Srđan koji je prije dvije i po godine došao u Ameriku i napravio biznis snova na najobičnijoj stvari koju svaka naša domaćica očas posla pravi zatvorenih očiju!

“Dobar sam biznis napravio, ne mogu da se požalim”, priča Srđan koji je radio u Njemačkoj, odakle je došao u Ameriku, u Kaliforniju, gdje je započeo posao od kojeg sa tri radna dana nedjeljno živi dobro. Kuva rijetko, ali mu se i ne isplati jer živi sam.

Ovo je priča o Srđanu koji u Kaliforniji pravi palačinke, naše domaće, koje se mogu kupiti na bezbroj kioska u Srbiji, a koje svaka naša mama očas posla napeče i po 50 kad su djeca gladna.

Amerikancima ih peče i filuje po naški, a oni ih tamane i to iz prikolice koja je Srđanovo radno mesto. Ima i novu poziciju, odličnu, kad uđu vide ga, kad izađu vide ga. Prikolicu koju je naručio iz Kine mušterije obožavaju, kažu kako je slatka, a isplatio ju je za samo dva mjeseca. Ukrasio je i lampicama, sija sa svih strana.

Sve je to ispričao u kameru Draganu Rakonjcu koji bilježi priče o ljudima iz Srbije koji žive i rade u Americi.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!