„Nemoj da te masakriram, ima da me poštuješ, jesi li me čuo?“: Jedan od braće Hofman prijeti i šamara konobara (VIDEO)

Ovo nije prvi put da se Vidović nađe u fokusu javnosti. Miljan Vidović je prije nekoliko mjeseci usnimljen u društvu generalnog sekretara Vlade, Novaka Nedića. On je tada snimljen sa grupom batinaša iz Pančeva, i to neposredno pred veliki miting Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak nasilja na kome se vidi kako kik-bokser Miljan Vidović Hofman šamara konobara. Nije poznato kada je nastao snimak, kao ni gdje, a riječ je o rođenom bratu Ljubana Vidovića, koji je prošle nedjelje usnimljen kako prijeti radnicima kafića u Republici Srpskoj.

Na snimku koji se pojavio nedavno na društvenim mrežama vidi se kako Miljan stoji ispred konobara i šamara ga.

„Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l’ si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram p***o mala, nemoj da vidiš ko sam ja p***o mala. Ne smiješ mom djetetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l’ si me čuo?“, govori Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Ovo nije prvi put da se Vidović nađe u fokusu javnosti. Miljan Vidović je prije nekoliko mjeseci usnimljen u društvu generalnog sekretara Vlade, Novaka Nedića. On je tada snimljen sa grupom batinaša iz Pančeva, i to neposredno pred veliki miting Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu.

Inače, piše portal Nova.rs, Miljan je rođeni brat Ljubana Vidovića, kik-boksera koji je prošle nedjelje usnimljen kako upada u lokal u „Street“ u Modriči i prijeti radnicima.

Tom prilikom izjavljuje i da on i njegova ekipa reketiraju pola Beograda.

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!