Djevojke iz Amerike povele psa lutalicu iz CG sa sobom u Čikago: Monte ih pratila danima svuda

Maggie i Maeve su iz Čikaga i nisu znale šta da rade s njom te su očekivale da će kujica s vremenom odustati od šetnje za njima. Ali, to se nije dogodilo. Čak i kad bi postavile šator i kampovale po noći, kujica je bila s njima

Djevojke iz Amerike su, na dugom proputovanju Evropom biciklima, prošle su i kroz Crnu Goru, gdje su boravile par dana, a ovdje se izdešavala filmska priča sa srećnim krajem.

@_maggiejo__

So we fell in love with a stray dog… We call her Monte and she loves pets. We thought it was crazy when she stayed with us for a couple miles, but as the miles add up, we can’t believe she is still with us. We have tried many times to lose her, but every time we think she fell behind she shows up. She’s full of fleas and ticks, but all she’s wants is love and maybe a little bit of our snacks 😉

♬ original sound – Maggie Jo

Djevojke su naišle na psa lutalicu, ništa neobično. Pomazile su je i nahranile, a ona ih je zatim četiri dana pratila po zemlji.

Maggie i Maeve su iz Čikaga i nisu znale šta da rade s njom te su očekivale da će kujica s vremenom odustati od šetnje za njima. Ali, to se nije dogodilo.

@_maggiejo__

So happy to be back with our little Monte girl. #foryoupage #fyp #dogrescue #dogsoftiktok

♬ ADMT Cover 50Cent Best Friend – ADMT

Čak i kad bi postavile šator i kampovale po noći, kujica je bila s njima. Znale su, piše portal Standard, da je moraju odvesti kod veterinara kako bi se barem riješila buba i krpelja. Nakon toga im je plan bio da plate liječenje, sterilišu je i daju na udomljavanje nekome od lokalaca. Dok se oporavljala od operacije, kujica je bila na privremenom smještaju.

@_maggiejo__

Monte’s first day bike touring #foryoupage #fyp #dogrescue #dogsoftiktok #cycletour #biketouring

♬ original sound – Maggie Jo

Međutim, Maeve i Maggie nisu mogle samo tako da je ostave.

Dale su joj ime Monte i u tih nekoliko dana zaljubile su se u nju.

@_maggiejo__

Stray dog to travel buddy #foryoupage #fyp #dogrescue #dogsoftiktok #cycletour

♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm & Olexy

Izvadile su joj pasoš i povele je sa sobom kući.

Monte sada živi život u Čikagu.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!