Hrvatski novinar iz Izraela postao viralan: “Krije” se od bombi, a iza njega žene tipkaju telefone (VIDEO)

Vlahov je nosio otkopčani zeleni šljem i nije nosio pancir, dok ostali reporteri u Izraelu nose plavi pancir s natpisom PRESS i plavi šljem, jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šljem zelene boje

Hrvatski novinar i televizijski voditelj Petar Vlahov javio se sinoć u Dnevnik 2 iz Tel Aviva u Izraelu, a zbog toga je postao predmet šale na mreži X.

Naime, Vlahov je izvještavao za HRT sa zemlje, u pozi nekog po kome padaju bombe, sa šljemom na glavi, a iza njega su dvije žene opušteno stajale pored automobila.

Vlahov je nosio otkopčani zeleni šljem i nije nosio pancir, dok ostali reporteri u Izraelu nose plavi pancir s natpisom PRESS i plavi šljem, jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šljem zelene boje.

U Dnevniku je rekao da je prije javljanja svjedočio raketnom napadu Hamasa te da su on i svi drugi vidjeli nekoliko raketa i morali izaći iz automobila, piše “Jutarnji list”.

HRT-ova ekipa svjedočila raketnom napadu Hamasa na Aškelon

HRT-ova ekipa svjedočila je raketnom napadu Hamasa na AškelonViše: https://tinyurl.com/na658zvj

Posted by HRT Vijesti on Wednesday, October 11, 2023

 

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!