Penzioner iz Srbije, IT stručnjak, otišao u Ameriku da vozi kamion: “Ovo je moj novi početak” (VIDEO)

On je, na pitanje koliko dugo vozi kamion, odgovorio, između ostalog, da se nakon penzionisanja odlučio na taj korak da bi bio zajedno sa sinom, iako je po struci IT inženjer

Muškarac iz Srbije, oduševio je korisnike društvenih mreža u Americi, nakon što je učestvovao u anketi među kamiondžijama koju je sproveo jedan američki TikToker. On je, na pitanje koliko dugo vozi kamion, odgovorio, između ostalog, da se nakon penzionisanja odlučio na taj korak da bi bio zajedno sa sinom, iako je po struci IT inženjer.

Neimenovani muškarac iz Srbije, našao se među velikim brojem vozača kamiona koje je anketirao Tiktoker i zaljubljenik u kamione iz Amerike, Kris Kuna, koji na svom kanalu bilježi razgovore sa kamiondžijama. Kroz kratke snimke Kris se trudi da pokaže i drugu stranu ljudi iza volana, sa namjerom da sa njih skine stigmu grubijana, piše “Blic”.

MEĐU VOZAČIMA PROGRAMERI, IT STRUČNJACI, ADVOKATI…

Ono što upada u oči slušajući njihove priče jesu karijere koje su imali prije nego što su odlučili da se oprobaju kao vozači kamiona. Naime, veliki broj njih kako iz Amerike, tako i iz ostalih djelova svijeta, prije nove karijere bili su IT-evci, advokati, berberi i programeri. Baš kao i penzioner iz Srbije.

“OVO JE MOJ NOVI POČETAK”

Video razgovora penzionera i Krisa objavljen je prije oko nedelju dana i do sada je zabilježio više od 171.000 pregleda.

U opisu snimka Kris je napisao “Novi početak u Americi”.

“Šta je tvoja strast?”

“Ja sam IT- evac. Inženjer sam informacionih tehnologija”.

“Ok. Koliko dugo voziš kamion?”

“Četiri mjeseca. Ja sam penzioner. Moj sin živi u Americi, došao sam da živim sa njim. Ovo je moj novi posao, moj novi početak”.

“Odakle si?”

“Iz Srbije”.

“Srećno u Americi”.

“Hvala puno”.

“Zaista cijenim ovo. Ostani bezbjedan”, rekao je Kris na kraju snimka, otpozdravljajući muškarcu iz Srbije.

@chriskunatrucks

A new beginning #driver #it #usa #serbia #moving #career #technology

♬ original sound – Chris Kuna Trucks – Chris Kuna Trucks

Idi na VRH
error: Content is protected !!