Kad medvjed upadne na piknik: Meksička porodica uživala u prirodi, a onda se pojavila zvijer (VIDEO)

U klipu se vidi majka koja je ostala pribrana i čvrsto drži sina kojem je prekrila oči dok medvjed, koji se popeo na sto, prebira po njihovoj hrani i jede ono što mu se dopadne

Meksička porodica uživala je u pikniku u ekološkom parku Čipinkve, u saveznoj državi Nuevo Leon, kada se odjednom tu stvorio crni medved.

Britanski Dejli mejl navodi da je video snimak nenadanog susreta ove porodice s opasnom zveri imao više od šest miliona pregleda na TikToku otkad je tamo postavljen u ponedjeljak veče.

U klipu se vidi majka koja je ostala pribrana i čvrsto drži sina kojem je prekrila oči dok medvjed, koji se popeo na sto, prebira po njihovoj hrani i jede ono što mu se dopadne.

Medvjed se opasno približio dječakovoj glavi, ali je sve vrijeme bio koncentrisan samo na hranu koja se nalazila na stolu.

Nakon dva duga minuta medvjed je krenuo ka drugom kraju stolu i kamera je prikazala djevojčicu koja je kao skamenjena sjedjela na klupi dok je divlja zvijer njuškala oko nje.

Medved se potom okrenuo, sišao sa stola i mirno otišao natrag u šumu.

U ovom incidentu niko nije povrijeđen.

 

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!