Zorica u Americi radi dva posla: Za nedjelju dana uzme ovu količinu novca

Zorica je otišla u Ameriku kako bi uspjela da zaradi nešto novca, a kako radi čak dva posla, svoja iskustva redovno dijeli sa svojim pratiocima na TikTok platformi

Kako se bliži početak turističke sezone tako sve više sezonskih radnika iz Srbije odluči da se oproba u nečemu drugačijem, a kako su radnici gotovo uvek potrebni u ugostiteljstvu, mnogi odluče da se baš oprobaju u toj branši.

Zorica je otišla u Ameriku kako bi uspjela da zaradi nešto novca, a kako radi čak dva posla, svoja iskustva redovno dijeli sa svojim pratiocima na TikTok platformi.

Ranije je objasnila koliko uspije da zaradi na poslu u prekookeanskoj zemlji, a sada je pokazala i kako izgleda jedan njen dan na poslu.

@zorica.barth

Sezona u Americi 🇺🇸 #amerika #workandtravel #foryou #hrvatska #balkan #usa #j1 #posa

♬ original sound – Zorica Barth

“Radim u sportskom klubu, u kuhinji na hladnoj liniji, to znači da pripremam deserte, salate i neka hladna jela. Priprema za večeru je dugotrajan proces jer imamo bogat meni, a u slučaju da smo pripremili sve za nas, uvijek pomognemo kolegama na drugim linijama”, istakla je Zorica prikazavši segmente svog radnog prostora i okruženja.

“Na pola smjene napravim kafu, da me malo ‘oživi’”, kratko se našalila, potom nastavila:

“Prvo dobijemo kartu i na njoj vidimo koje je jelo naše i da li imamo nešto što moramo ranije napraviti. Onda cijela kuhinja radi zajedno, svaka linija priprema svoje jelo. Sve mora biti dekorisano, a u ponudi imamo pice, stejkove, morske plodove… Sve stavljamo na tacnu i onda naš šef kuhinje to dovršava ako je potrebno. Na kraju uvijek tu budu i deserti”

I sigurno dok posmatrate njen video, pitate se šta se dešava sa hranom koja na kraju radnog dana ostane neiskorišćena.

“Na kraju smjene uvijek ostane nešto hrane i onda to malo pojedemo tamo. Naravno, sve što ostane od gostiju ide isto nama. Mi zapravo jedemo previše i nismo nikada ni gladni ni žedni. Zatim radimo prep listu za dan nakon i cijelu kuhinju detaljno čistimo. Zapravo, jako zabavno”, zaključila je Zorica, piše “Kurir”.

Zorica inače radi i kao server, a kako je ranije istakla, na prvom poslu je za 20 sati rada dobila 350 dolara, a na drugom poslu za 56 sati 1.100 dolara, što je 1.450 dolara za nedjelju dana.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!