“Ranio ju je s leđa, drugim hicem dokrajčio”; Sestra mučki ubijene trudnice iz Prištine: Danas bi se porodila!

Dodala je da je dvije nedjelje nakon udaje njene sestre otkrila da su je njen muž i njegova porodica fizički zlostavljali. U međuvremenu je tražila da je vrate porodici, ali joj on nije dozvolio, prijeteći joj više puta pištoljem

Sestra trudnice koju je, kako se sumnjiči, suprug ubio ispred Ginekološke ambulante u Prištini, izjavila je da je njihov zet stalno prijetio cijeloj porodici vatrenim oružjem, prenosi portal Koha.net.

Optužila je institucije zemlje za nerad i, kako je ispričala, osumnjičeni je suprugu ubio hicem iza leđa.

Ispalio je jedan hitac u nju s leđa koji ju je oborio, a zatim je ponovo pucao i ubio je. Moja sestra je danas trebalo da se porodi“, rekla je sestra ubijene trudnice.

Dodala je da je dvije nedjelje nakon udaje njene sestre otkrila da su je njen muž i njegova porodica fizički zlostavljali. U međuvremenu je tražila da je vrate porodici, ali joj on nije dozvolio, prijeteći joj više puta pištoljem.

Tužilac Iljaz Bećiri istakao je da se osumnjičeni tereti za još nekoliko slučajeva nasilja u porodici, prenosi portal Kosovo-online.

Ubijena trudnica imala je nalog za zaštitu Osnovnog suda u Uroševcu koji je zabranio osumnjičenom da prlazi žrtvi.

Policija je, u koordinaciji sa državnim tužiocem, pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji u cilju potpunog rasvetljavanja događaja“, rekla je portparolka policije Fljora Ahmeti, prenosi “Blic”.

Bilo je brojnih reakcija povodom ovog slučaja, a za danas u 16 sati je najavljen protest u Prištini.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!