Depo Višeg suda i hodnik koji vodi do njega nijesu obezbijeđeni video nadzorom

Iz depoa podgoričkog Višeg suda ukradeno je nekoliko pištolja, koji su dokazni materijal protiv šefova kavačkog kriminalnog klana, dok istražitelji tragaju za šest osoba, učesnika u obijanju

Depo Višeg suda nije obezbjeđen video nadzorom, kao ni hodnik koji vodi do njega, pa će tužiocima biti teško da utvrde da li je i ko, dok je trajala “akcija” obijanja davao podršku iznutra, saznaju “Vijesti”.

Iz depoa podgoričkog Višeg suda ukradeno je nekoliko pištolja, koji su dokazni materijal protiv šefova kavačkog kriminalnog klana, dok istražitelji tragaju za šest osoba, učesnika u obijanju.

Osim pištolja ukradeni i dokazi iz više predmeta, ali se vjeruje da su lopovi namjerno napravili pometnju u moru spisa kako bi zabašurili šta im je bila glavna meta.

Da je neko preturao dokaze, otkriveno je 11. septembra ujutro. Uprkos tome, službenici Višeg suda tek su nakon 20-ak sati ustanovili da su lopovi prokopali rupu na zidu te prostorije, a od nje i tunel do stana u zgradi naspram sudske, u Njegoševoj ulici.

Foto: Uprava policije

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!