Budi human: Metropolis Media približio je našu misiju vama i zato im dugujemo veliko hvala!

Zahvaljujući njima, našu ćete poruku vidjeti u različitim djelovima grada, sjetićete se koliko smo bliski jedni drugima i poslaćete donatorski SMS. Vama to neće oduzeti mnogo, a našim mališanima će pružiti nadu, šansu, bolje sjutra. Zahvaljući njima Superheroji vas pozdravljaju sa bilborda, i podsjećaju da je moć u svima nama i da je čarobni štapić u našim rukama

Foto: Budi human

Fondacija Budi human zahvalila se kompaniji Metropolis Media na podršci koju kontinuirano pruža toj humanitarnoj organizaciji.

“Fondacija Budi human jedinstvena je humanitarna organizacija u Crnoj Gori, budući da se jedina bavi pomaganjem u liječenju mališana koji boluju od rijetkih bolesti, a čije tretmane ne pokriva Fond zdravstva.

Kod prvih načinjenih koraka znali smo jedno – činimo veliku stvar, ali ne možemo uspjeti sami.

Lijepo je to objasnio jedan od najvećih francuskih umova, Žan Pol Satr, rekavši da se za dobro treba boriti kao vojnik, ali da nijedan vojnik ne može sam dobiti rat. Zato su nam trebali saborci. Našli smo ih u ljudima koji dijele naše vrijednosti i vjeruju u našu misiju.

Visoko na listi onih koji nas podržavaju nalazi se Metropolis Media, kompanija koja se bavi spoljnim oglašavanjem. Podržali su našu kampanju Superheroji i ustupili nam reklamni prostor (bilborde) širom Podgorice.

I danas su naši prijatelji i u naše ime šire vijest o potrebi prikupljanja sredstava za one kojima je najpotrebnije, za našu djecu.

Foto: Budi human

Zahvaljujući njima, našu ćete poruku vidjeti u različitim djelovima grada, sjetićete se koliko smo bliski jedni drugima i poslaćete donatorski SMS. Vama to neće oduzeti mnogo, a našim mališanima će pružiti nadu, šansu, bolje sjutra.

Zahvaljući njima Superheroji vas pozdravljaju sa bilborda, i podsjećaju da je moć u svima nama i da je čarobni štapić u našim rukama.

Imamo dužnost i želju da se zahvalimo Metropolis Media timu. Na tome što podržavaju našu misiju, vjeruju u ovo što radimo i naše poruke prenose vama. A onda zajedno kreiramo krug dobrih djela.

Viđaćete nas i dalje, na istim onim bilbordima koje ustupa ova društveno odgovorna kompanija. Naša težnja za boljim svijetom i njihova želja da istom doprinesu čine nas idealnim partnerima.

U ime Fondacije Budi human, Metropolis Media – HVALA!”, saopšteno je iz te organizacije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!