Feđi Alkoviću iz Podgorice potrebno 200.000 eura za liječenje u Njemačkoj

“Naš sin Feđa već četiri pune godine bije bitku sa malignim tumorom mozga. Feđi je po sedmi put dijagnostifikovan tumor na mozgu za koji će biti potrebno da se operiše po četvrti put nakon čega će se zračiti i tretirati sa biološko-imunološkom terapijom nakon čega će na uzetom isječku tumorskog tkiva biti napravljena anti-tumorska vakcina. Sve to iziskuje mnogo novca i jako je kompleksna situacija jer će se njegovo liječenje zasnivati na tri usko specijalizovane klinike iz domena neurohirurgije, radiologije i onkologije kao i na biohemijskom istraživačkom centru za teške oblike maligniteta”, saopštila je porodica Alković

Dječaku Feđi Alkoviću iz Podgorice je potrebna pomoć u borbi sa teškom bolešću.

Feđa se bori sa tumorima koji su mu dijagnostifikovani i nakon operacije koju je imao na mozgu 2019. godine i liječenja u Turskoj.

Članovi njegove porodice su saopštili da je potrebno da što prije krene u Njemačku na liječenje, prenosi rtcg.me.

“Naš sin Feđa već četiri pune godine bije bitku sa malignim tumorom mozga. Feđi je po sedmi put dijagnostifikovan tumor na mozgu za koji će biti potrebno da se operiše po četvrti put nakon čega će se zračiti i tretirati sa biološko-imunološkom terapijom nakon čega će na uzetom isječku tumorskog tkiva biti napravljena anti-tumorska vakcina. Sve to iziskuje mnogo novca i jako je kompleksna situacija jer će se njegovo liječenje zasnivati na tri usko specijalizovane klinike iz domena neurohirurgije, radiologije i onkologije kao i na biohemijskom istraživačkom centru za teške oblike maligniteta”, saopštila je porodica Alković.

Za liječenje je potrebno 200.000 eura.

“Molimo sve ljude dobre volje da nam izađu u pomoć kako finansijski i tako i sa riječima podrške da znamo da nismo sami. Neizmjerno hvala svima koji su pomogli i koji imaju namjeru da to učine, a isto tako i onima koji nisu, a imaju riječi podrške takođe veliko hvala. Nadamo se da i ovog puta možemo izaći kao pobjednici”, navela je porodica Alković.

Žiro račun za uplatu otvoren je u CKB banci na ime Milena Alković, a broj za uplate je 510-0210988215028-20.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!