Anastasija nađena mrtva, gola i umotana u čaršav: Jezivi detalji istrage nestanka i ubistva mlade žene u Grčkoj

Lokacija na kojoj je Anastasja pronađena mrtva, ispod drveta i prekrivena lišćem i granjem, udaljena je oko kilometar od kuće 32-godišnjeg Bangladešanina koji je prethodnog dana uhapšen zbog sumnje za otmicu. U subotu je pronađen i mobilni telefon Rubinske, pola kilometra od kuće osumnjičenog, bez SIM kartice

Ubistvo mlade žene iz Poljske na ostrvu Kos je najnoviji femicid koji je šokirao Grčku.

Njeno tijelo je našao volonter koji se pridružio intenzivnoj potrazi za nestalom ženom.

Kako navodi AMNA, njeno tijelo je pronađeno golo i umotano u posteljinu, dok je gornji dio bio dodatno pokriven plastičnom kesom.

Nakon tragičnog završetka potrage za Rubinskom, policija se sada fokusira na rješavanje užasnog zločina, pošto glavni osumnjičeni, koji je uhapšen u subotu, nije priznao ubistvo.

Lokacija na kojoj je Anastasja pronađena mrtva, ispod drveta i prekrivena lišćem i granjem, udaljena je oko kilometar od kuće 32-godišnjeg Bangladešanina koji je prethodnog dana uhapšen zbog sumnje za otmicu. U subotu je pronađen i mobilni telefon Rubinske, pola kilometra od kuće osumnjičenog, bez SIM kartice.

Grčki mediji prenijeli su da je njen DNK pronađen u kući osumnjičenog, a da su policijski istražitelji na njemu primijetili ogrebotine i tragove borbe, koje su, kako tvrdi, proistekle iz saobraćajne nesreće koju je nedavno imao, piše “Blic”.

Osumnjičeni je navodno rekao policiji da su Anastasija i on imali seksualni odnos u njegovoj kući prije nego što ju je ostavio na mjestu gdje će je pokupiti njen partner.

Rubinska je sa svojim poljskim partnerom stigla na ostrvo Kos da radi u hotelu u oblasti Tigaki-Marmari tokom ljetnje sezone.

Njen partner je u utorak prijavio nestanak. Policiji je rekao da ga je Anastasija kontaktirala u ponedjeljak uveče da mu kaže da je pijana i da mu je nešto kasnije poslala tačnu lokaciju kako bi mogao da dođe po nju. Ali kada je stigao, nije našao nikoga, a njen mobilni telefon je bio isključen.

Bezbjednosna kamera je snimila Anastasiju kako ulazi u restoran sa hranom za ponijeti u nekoliko sati prije nego što je nestala, dok je poslednji put viđena u mini marketu gdje je izgledalo da je bila u alkoholisanom stanju kad je srela grupu od četiri muškaraca iz Pakistana i Bangladeša i odvezla se sa jednim od njih – sada glavnim osumnjičenim – na njegovom motoru.

Intenzivna potraga policije, vatrogasaca, civilne zaštite, lokalnog spasilačkog tima i psa tragača nastavila je potragu za Rubinskom sve dok njeno tijelo nije pronađeno u nedjelju popodne.

Vjeruje se da je zadavljena.

Njena majka je takođe stigla iz Poljske sa privatnim detektivom da pomogne u potrazi.

Foto: Anastasija Rubinska (Privatna arhiva)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!