Novi promotivni spot o Crnoj Gori: “Gdje drže se za ruke planine i more”

“Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja. Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku”, piše u saopštenju

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je promo muzički spot o Crnoj Gori, pod nazivom “Gdje drže se za ruke planine i more”.

Pjesma je, saopšteno je iz tog ministarstva, rezultat nove promotivne kampanje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma sa glavnim partnerima – Voli trade doo, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Privredna komora Crne Gore i Turistička organizacija Budva.

“Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja. Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta već i 365 dana”, piše u saopštenju ministarstva.

Autor spota je Dejan Senić iz Bara, muziku i tekst je napisao Zvonimir Đukić Đule. Aranžman je radio Vojislav Aralica, dok su izvođači numere frontmen grupe Crveno i crno Novak Raičković, frontmen grupe Toć Bojan Stojanovski i basista Dragan Ivanović iz Kotora.

Za realizaciju spota bila zadužena Bubulj produkcija.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!