Neugodan miris se širio spavaćom sobom: Zgrozili se kad su vidjeli šta je ispod tepiha (VIDEO)

Na podu su uočili neobičnu stvar – otvor za kanalizaciju. Ali, stvari su postale čudnije kada su pokušali da podignu šaht i počeli da osjećaju neugodne mirise

Prilikom kupovine nove nekretnine i renoviranja postoji niz stvari koje mogu krenuti po zlu i postoje brojne stvari koje možete otkriti.

Jedan par je tako pronašao neobičnu stvar ispod tepiha u spavaćoj sobi, a zbog svog otkrića postali su viralni na društvenim mrežama, kako prenosi Mirror.

Korisnica TikToka @candyrainsalon na svom profilu objavljuje snimke koji pokazuju renoviranje svoje kuće, koja je sagrađena u 16. vijeku. U posljednjem videu pokazala je kako su odlučili da renoviraju svoju spavaću sobu pa su započeli s micanjem tepiha.

Na podu su uočili neobičnu stvar – otvor za kanalizaciju. Ali, stvari su postale čudnije kada su pokušali da podignu šaht i počeli da osjećaju neugodne mirise.

Kanalizacija je, piše Radiosarajevo.ba, bila u upotrebi, a ispod njihove spavaće sobe prolazio je sav izmet iz njihove kuće.

“O moj Bože! Imali smo izmet ispod nas, a međusobno smo se optuživali da puštamo vjetar svaku noć”, komentarisala je Candy u svom videu.

Njen video brzo je prikupio više od 3,2 miliona pregleda, a mnogi korisnici nisu bili oduševljeni dizajnom kuće.

@candyrainuk

#secret #renovation #oldhouse #diy #mystery #gross #renovationproject

♬ original sound – Candy rain

Idi na VRH

error: Content is protected !!