Policajka osumnjičena da je pomogla ubici Ervina Ćelahmetovića da pobjegne? Novi detalji ubistva u Priboju

Ervin Ćelahmetović danas će biti sahranjen u Priboju. U gradu na Limu niko o njemu nema nijednu lošu riječ, kako kažu oni koji su ga znali, bio je primjeran mladić koji je s vremena na vrijeme odlazio u inostranstvo da radi. Kao mali je ostao bez majke, dok mu je otac preminuo prošle godine. Zbog Ervinove smrti danas je u Priboju dan žalosti

Među troje uhapšenih koji se se sumnjiče da su pomogli u bjekstvu Igora A. (28), policajca koji je u noći između subote i nedjelje udarcima pesnicom u jednom pribojskom kafiću nanio smrtonosne povrede Ervinu Ćelahmetoviću (35), je i jedna policajka iz Priboja.

Kako “Blic” nezvanično saznaje u Policijskoj upravi Prijepolje, radi se o djevojci, policijskoj službenici, koja je bila u bliskim odnosima sa odbeglim Igorom, a osim nje uhapšeni su i jedan njegov prijatelj i član familije.

Njima je prekjuče određeno policijsko zadržavanje, a sve troje se terete za krivično djelo pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog djela. Sumnja se da su njih troje posle kobnog događaja pomogli Igoru A. da ilegalno pređe državnu granicu sa Bosnom i Hercegovinom koja se nalazi nadomak Priboja.

U noći u kojoj je izgubio život, Ervin Ćelahmetović, za koga u Priboju kažu da se nikada nije potukao, za šankom kafića bio je sa jednim prijateljem. Odmah pored njega stajao je Igor A, rođeni Pribojac, zaposlen kao pripadnik Interventne jedinice policije u Beogradu.

Pregledom zapisa sa kamere ovog ugostiteljskog objekta utvrđeno je da je došlo do kraće prepirke između Igora i Ervina. U jednom trenutku policajac je potegao pesnicu i tri puta udario u glavu udario sugrađanina koji je pao na pod. Odmah potom Igor je napustio lokal.

Ćelahmetoviću, koji je tada još bio živ, ali van svijesti, u pomoć su pritekle medicinske sestre koje su se zatekle u istom kafiću. Potom je stigla ekipa Hitne pomoći koja je teško povrijeđenog 35-godišnjaka prevezla u pribojsku bolnicu. Otprilike dva sata kasnije, uprkos svim naporima ljekara da ga spasu, on je preminuo.

Uzrok smrti, pokazala je obdukcija, bilo je krvarenje na mozgu usled pucanja velikog krvnog suda.

Ervin Ćelahmetović danas će biti sahranjen u Priboju. U gradu na Limu niko o njemu nema nijednu lošu riječ, kako kažu oni koji su ga znali, bio je primjeran mladić koji je s vremena na vrijeme odlazio u inostranstvo da radi. Kao mali je ostao bez majke, dok mu je otac preminuo prošle godine. Zbog Ervinove smrti danas je u Priboju dan žalosti.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!