Uhapšeni otac, djevojka i rođak policajca koji je nasmrt pretukao Ervina Ć. u Priboju

Oni se sumnjiče da su Igoru A. pomogli da pobjegne nakon izvršenog krivičnog djela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu Ć. koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju

Zbog bjekstva Igora A. (28), pripadnika Interventne policijske jedinice u Beogradu za kojim je raspisana potjernica, uhapšeni su njegov otac M. A. (65), inače policajac u penziji, njegova devojka N. G. (22), pripadnik granične policije i rođak M. S. (26), svi iz Priboja, saznaje Nova.rs.

Ubio čovjeka pa pobjegao – Policajac Igor A.

Oni se sumnjiče da su Igoru A. pomogli da pobjegne nakon izvršenog krivičnog djela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu Ć. koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu, piše Nova.rs, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Zločin se dogodio u noći između subote i nedjelje.

Foto: Ervin Ć. (društvene mreže)

Idi na VRH

error: Content is protected !!