Biciklista se sudario sa medvjedom: Zadobio frakturu lopatice, kontuziju srca, zvijer pobjegla pa se vratila… (VIDEO)

Kevin Milner (30) iz Sjevernog Vankuvera, u Britanskoj Kolumbiji, trebalo je da skrene i nizbrdo se uputi ka rezervatu Lower Seymour Conservation Reserve, kada je uočio medvjeda. Pokušao je da ga zaobiđe. “Čim sam to uradio on je potrčao i prešao pravo preko puta, ispred mene, i ja sam udario u njega. Prevrnuo sam se preko njega, praktično sam ga poljubio, i onda sam poletio u vazduh”, slikovito je objasnio Kanađanin

Jedan Kanađanin se sudario sa mrkim medvedom dok je prolazio kroz rezervat zbog čega je zadobio frakturu lopatice, kontuziju srca i modrice na rebrima, između ostalog.

Kevin Milner (30) iz Sjevernog Vankuvera, u Britanskoj Kolumbiji, trebalo je da skrene i nizbrdo se uputi ka rezervatu Lower Seymour Conservation Reserve, kada je uočio medvjeda. Pokušao je da ga zaobiđe, piše 24sedam.rs.

“Čim sam to uradio on je potrčao i prešao pravo preko puta, ispred mene, i ja sam udario u njega. Prevrnuo sam se preko njega, praktično sam ga poljubio, i onda sam poletio u vazduh”, slikovito je objasnio Kanađanin.

Iako je medvjed odlutao u šumu, Milner je pretrpio nezgodne povrede.

Srećom, bilo je drugih biciklista koji su mu odmah pritekli u pomoć. Dvije žene su se odvezle bliže obodu rezervata kako bi imale dovoljno dometa da pozovu hitnu pomoć, a treći biciklista je ostao sa Milnerom.

Nešto kasnije se, umesto vozila hitne pomoći, na putu pojavio isti medved.

“O, ne, vratio se”, rekao je drugi biciklista.

Milner je rekao da su ti medvjedi građeni poput kamiona.

“Mislio sam da ću umrijeti”, otkrio je.

Ipak, medvjed je Milnera gledao radoznalo kao da se pitao šta mu se dogodilo, a onda je nastavio da jede travu.

Milner se naposletku susreo sa hitnom pomoći na drugom kraju rezervata, pa je konačno prebačen u bolnicu.

Iako je cijelog života vozio bicikl tom trasom, izgleda da će ubuduće unijeti neke promjene.

“Kroz šumu sam vozio da bih izbjegao saobraćaj, ali posle sudara sa medvjedom  bezbjednije je da budem među automobilima. Zaista sam srećan što sam živ”, rekao je Kanađanin.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!