Čudo u Pljevljima! Nastavnik predaje istoriju, muzičko, informatiku, a sad i pravljenje frizura i prepariranje kose!

Trajanje “dodatnog angažmana” predviđeno je od 1. do 30. maja, a razlog je nedostatak norme

U pljevaljskoj Osnovnoj školi “Kruševo” profesor istorije je angažovan da, osim tog predmeta, predaje i informatiku i muzičko vaspitanje.

Međutim, da stvari u Crnoj Gori mogu otići u smjeru u kom se ne biste nadali, potvrđuje i novi ugovor o preuzimanju zaposlenog na određeno vrijeme za istog profesora.

Naime, sporazum o preuzimanju zaposlenog na određeno vrijeme potpisan je između direktorice JU OŠ “Mataruge” i JU Srednja stručna škola Pljevlja.

Ugovorom se nastavniku Vesku Tomaševiću omogućava da u OŠ “Mataruge” predaje istoriju, muzičko i informatiku, a u Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima će biti nastavnik na predmetu šišanje i izrada jednostavnih frizura i predmetu prepariranje kose, piše Portal Analitika.

Trajanje “dodatnog angažmana” predviđeno je od 1. do 30. maja, a razlog je nedostatak norme.

Ranije su iz Ministarstva prosvjete, kojim rukovodi ministar Miomir Vojinović, Pobjedi potvrdili ovu informaciju i saopštili da su upoznati sa tim slučajem. Kazali su da će u narednom periodu “preduzeti sve potrebne aktivnosti kako bi riješili problem, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima“.

Foto: Portal Analitika

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!