Pogledajte hapšenje oca ubice iz Mladenovca, posebno “iznenađenje” pronađeno u garaži (VIDEO)

“Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dvije vojne dozvole za pušku karabin s optičkim metama i za revolver, pištolj s dva okvira, dva optička ciljnika za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno napravljenu napravu s mogućnošću okidanja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, objavili su iz MUP-a

Policija je uhapsila Radišu B, oca Uroša B, osumnjičenog za ubistvo osam osoba u Malom Orašju i Duboni, piše Blic.

Radiši B, bivšem pripadniku Vojske Srbije, određen je pritvor u trajanju do 48 sati.

Podsjetimo, Radišin sin, Uroš, uhapšen je u selu Vinjište kod Kragujevca, 9 sati nakon što je ubio osam i teško ranio 14 osoba.

Srbijanska policija objavila je i dramatičan snimak hapšenja, a objavili su i za što ga tačno sumnjiče.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske stanice Mladenovac, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su R. B. (1968) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružjem i eksplozivnim materijalima. Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dvije vojne dozvole za pušku karabin s optičkim metama i za revolver, pištolj s dva okvira, dva optička ciljnika za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno napravljenu napravu s mogućnošću okidanja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, objavili su iz MUP-a, prenosi “Jutarnji list”.

Foto: MUP Srbije

Idi na VRH

error: Content is protected !!