Dječaka pronašli mrtvog u džungli, očajni otac nasrnuo na ubicu: “Gledaj me u oči, kretenu!” (VIDEO)

“Gledaj me u oči kretenu! Skini masku, želim ti vidjeti lice, ti si kukavica! Pogledaj me seronjo! Želim ga ugušiti”, vikao je neutješni otac prema policijskom automobilu u kojem se nalazio ubojica njegovog sina

Steven Graham (60), otac nasmrt pretučenog britanskog dječaka na Tajlandu suočio se s čovjekom koji mu je ubio sina. Tresući se od bijesa zurio je kroz prozor policijskog kamiona dok je osuđenik za seksualne zločine Chaiwat Boongarin (44) vraćen na mjesto gdje je ubio Worameta Bena Taotu (16) prije nekoliko dana, prenosi Daily Mail.

“Gledaj me u oči kretenu! Skini masku, želim ti vidjeti lice, ti si kukavica! Pogledaj me seronjo! Želim ga ugušiti”, vikao je neutješni otac prema policijskom automobilu u kojem se nalazio ubojica njegovog sina.

Grahamov sin Ben pronađen je mrtav u šumi 7. maja sa dubokom ranom na glavi i posjekotinama na licu. Policajci su nakon kratke potrage pronašli njegovu prijateljicu Yam (16), a još uvijek tragaju za djevojkom s kojom je bio u vezi.

Stevena je tješila Benova majka Ooy Taota koja je takođe vikala na ubicu.

“Ulazi u auto ti j***na kukavice. Trunućeš u paklu”, poručila mu je.

Boongarin je policajcima rekao da su Ben i njegova djevojka Suraphltchaya Khamsa (16) za njega prodavali metamfetamine, ali su ga pokrali. Osumnjičenik, koji je ranije osuđivan za seksualne zločine, navodno je namamio Bena u šumu te ga je pretukao palicom. Kad je uhapšen, priznao je da je ubio tinejdžera zbog svađe oko droge. 44-godišnjak je iz zatvora izašao prije osam mjeseci nakon što je odslužio kaznu za seksualne zločine.

Sumnjaju da je Boongarin viđen s Benovom djevojkom na motoru Honda Wave bez registarske tablice na dan ubistva oko 21 sat. Njegov rođak tvrdi da je ubica tražio kuću za iznajmljivanje u koju bi vodio ljubavnicu.

“Još uvijek tragamo za djevojkom, ali vjerujemo da je na sigurnom”, rekao je istražitelj, prenosi “Jutarnji list”.

Takođe je potvrdio da u Benovoj torbi nije bilo mobilnog telefona, niti gotovine, zbog čega sumnjaju da je opljačkan, ali vjeruju da je ubijen negdje drugdje jer nije bilo tragova borbe. Benovo tijelo pronašao je đubretar koji je u nedjelju ujutro bio na poslu. Tinejdžer je bio naslonjen na drvo i odjeven u crnu majicu i traperice. Tijelo je prebačeno na obdukciju.

Foto: Woramet Ben Taota (društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!