Par usvojio djevojčicu iz Ukrajine pa im se život pretvorio u noćnu moru: “To je odrasla žena i htjela je da nas ubije” (VIDEO)

Michael je rekao i kako su doktori pregledali Nataliju Grace i da su rekli da je riječ o sociopatu koji je velika opasnost za njihovu porodicu. Dvije godine nakon njenog usvajanja, Barnettovi su podnijeli zahtjev da se promijeni godina njenog rođenja s 2003. na 1989. godinu. Ipak, par je tada optužen na sudu, a s parnice su otišli proglašeni nevinima

Michael i Kristine Barnett 2010. godine su usvojili djevojčicu iz Ukrajine koja je bila siroče. Nisu ni slutili da je riječ o prevarantkinji.

Natalia Grace tada je navodno imala šest godina, ali njeni novi roditelji uskoro su osjetili da nešto nije u redu. Ova žena koja se predstavila kao dijete je, ispostavilo se, imala loše namjere.

Bračni par Barnett tvrdi da je Natalia pokušavala nauditi njima i njihovoj biološkoj djeci. Optužili su je da je pokušala otrovati Kristine tako što je stavljala izbjeljivač u njenu kafu i da je jednom prilikom pokušala ubiti strujom.

“Dogodilo nam se upravo ono o čemu je snimljen film “Siroče”, crtala je slike govoreći da želi ubiti članove porodice… Znali smo je zateći kako stoji pored nas usred noći, nismo mogli spavati, morali smo kriti oštre predmete. Vidjela sam je kako stavlja izbjeljivač, ili sličnu hemikaliju u moju kafu. Kada sam je pitala šta radi, rekla mi je da me pokušava otrovati. Mediji me ocrnjuju kao zlostavljača djeteta, ali tu se ne radi o djetetu. Natalija je žena, ona ima menstruaciju, zube odraslih ljudi, nikada nije porasla ni dva centimetra, što događa čak i kod djece patuljastog rasta”, rekla je Kristine.

Nakon što su shvatili što se događa, bračni par je “pobjegao glavom bez obzira“ ostavljajući Natali u njihovom stanu. Rekli su joj da ne idu u Kanadu kako bi je napustili, već zbog obrazovanja jednog njihovog djeteta.

Porodica Barnett tvrdi i da su je već podvrgli skeniranju kostiju, gdje su saznali da je rođena 1989. godine.

Michael je rekao i kako su doktori pregledali Nataliju Grace i da su rekli da je riječ o sociopatu koji je velika opasnost za njihovu porodicu. Dvije godine nakon njenog usvajanja, Barnettovi su podnijeli zahtjev da se promijeni godina njenog rođenja s 2003. na 1989. godinu. Ipak, par je tada optužen na sudu, a s parnice su otišli proglašeni nevinima.

“Htjela sam biti s Barnettovima. Htjela sam živjeti s njima, tvrdi Natalija koja i dalje tvrdi da je bila dijete kada su je usvojili. O njoj je nakon incidenta nastavila brinuti druga Amerikanka, a trenutno se emituje dokumentarac pod nazivom “Čudesan slučaj Natalie Grace” koji preispituje cijelu istinu.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!