ZK “Bihor”: Manifestacija “Susreti dijaspore u Luksemburgu” 30. aprila i 1. maja

Uprava ZK “Bihor” se pobrinula da posjetioce zabavljaju najpoznatija imena ex-YU estrade, posjedioci će imati priliku da uživaju u nastupu folklora, turniru u fudbalu, trialtonu, kulinarskim specijalitetima… Sve to uz simboličnu cijenu ulaznice

Sve je spremno za manifestaciju “Susreti dijaspore u Luksemburgu” koja će biti održana 30. aprila i 1. maja na fudbalskom stadionu Union 05, u gradiću Tetanžu.

ZK “Bihor” se i ove godine potrudio se da ovaj festival zabave, sporta, kulture i kulinarskih specijaliteta organizuje na visokom nivou, kako  priliči tom udruženju.

Šezdesetak aktivista danima neumorno rade kako bi sve bilo organizovano kako treba i kako bi posjetiocima, kojih se očekuje više od 2.000, ponudili ugođaj koji se pamti i o kojem se priča i prepričava.

Uprava ZK “Bihor” se pobrinula da posjetioce zabavljaju najpoznatija imena ex-YU estrade, posjedioci će imati priliku da uživaju u nastupu folklora, turniru u fudbalu, trialtonu, kulinarskim specijalitetima… Sve to uz simboličnu cijenu ulaznice.

Prvog dana susreta iz štamparije “Merkator” u Bijelom Polju biće isporučen novi, 42. broj revije “Bihor”.

Okupljenima će se obratiti ambasador Crne Gore u zemljama Beneluksa, zvaničnici opštine Rumelanž, predstavnici opštine Petnjica, a najvjerovatnije i potpredsjednik Vlade Crne Gore i državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija.

Faiz Softić

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!