Nakon što se pojavio u spotu Lejdi Gage, fotografija Ajdina Sefera osvanula na bilbordu u Feniksu

Ovaj zgodni Hercegovac se prije nekoliko godina pojavio i na filmskom platnu u ostvarenjima “Return Of The Goat” kojeg potpisuje reditelj Mark Dženkinson u produkciji “Rogue Filmsa”, i filmu “Puncture”, u kojem je jedan od producenata. Ajdin se prije nekoliko godina pojavio i na naslovnicama dvije bestseler knjige i to “You’ve got Plaid” Elize Najt, u izdanju “New York Timesa”, i “The Heart of the Storm”, bestseler autorike Izabel Kuper

Bosanskohercegovački maneken i glumac Ajdin Sefer, s adresom u Los Anđelesu, osvanuo je krajem prošlog mjeseca na bildbordu na aerodromu u Feniksu.

Riječ je o kampanji za Talking Stick Resort u kojem Mostarac s kolegicom manekenkom glumi ljubavni par.

PONOSNO POZIRAO

“Ako ste u Arizoni ovog vikenda, pripazite i samo znajte da ja uvijek gledam”, napisao je Sefer u opisu fotografije, prenosi “Avaz”.

Ajdin je iskoristio priliku da se za vrijeme posjete aerodromu u Feniksu pozira pored bildborda, a brojni pratioci su mu čestitali sugerisali da je odlično vrijeme jer se ovih dana u Feniksu puno toga događa.

Prije toga, Sefer se pojavio kao glavno lice reklamne kampanje za čuveni automobil „Nissan“ čije je snimanje trajalo nekoliko dana na više lokacija.

FILMSKO PLATNO

Ovaj zgodni Hercegovac se prije nekoliko godina pojavio i na filmskom platnu u ostvarenjima “Return Of The Goat” kojeg potpisuje reditelj Mark Dženkinson u produkciji “Rogue Filmsa”, i filmu “Puncture”, u kojem je jedan od producenata.

Ajdin se prije nekoliko godina pojavio i na naslovnicama dvije bestseler knjige i to “You’ve got Plaid” Elize Najt, u izdanju “New York Timesa”, i “The Heart of the Storm”, bestseler autorike Izabel Kuper.

Ovaj uspješni Mostarac se proslavio širom svijeta pojavivši se u spotu „G.U.Y.“ Lejdi Gage. Spot se i danas često emituje na muzičkim kanalima, a na YouTube kanalu broji nekoliko miliona pregleda.

Foto: Facebook

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!