Šok otkriće o ocu iz pakla: U drugom stanu držao zarobljenu i ženu koja ga je prijavila, o ćerki je sve vrijeme lagao

“Njegova partnerka bila je zarobljena u stanu u Borči i nikada nije videla djevojčicu koju je otac zarobio u stanu u Mirijevu, ali je znala da tamo ima ćerkicu iz prvog braka. On joj je stalno objašnjavao da ima rođaku koja se brine o djetetu i da on ode samo povremeno da je obiđe. Žena je rekla i da ovo nije bio prvi put da je Uroš tuče, kao i da nije smjela da izađe iz stana bez njegovog odobrenja. On je zapravo živio u stanu u Borči sa vanbračnom partnerkom, dok je njegova maloljetna ćerka bila sama u stanu u Mirijevu”, kaže izvor “Kurira”

Uroš Pašajlić (38) uhapšen je danas u štek stanu na Karaburmi, zbog sumnje da je svoju ćerku (8) držao godinama zarobljenu u stanu u Mirijevu, a sada su otkriveni novi jezivi detalji – zlostavljač je, kako se sumnja, u drugom stanu u Borči, držao zatočenu svoju partnerku (46), koja i otkrila užas.

“Njegova partnerka bila je zarobljena u stanu u Borči i nikada nije videla djevojčicu koju je otac zarobio u stanu u Mirijevu, ali je znala da tamo ima ćerkicu iz prvog braka. On joj je stalno objašnjavao da ima rođaku koja se brine o djetetu i da on ode samo povremeno da je obiđe. Žena je rekla i da ovo nije bio prvi put da je Uroš tuče, kao i da nije smjela da izađe iz stana bez njegovog odobrenja. On je zapravo živio u stanu u Borči sa vanbračnom partnerkom, dok je njegova maloljetna ćerka bila sama u stanu u Mirijevu”, kaže izvor “Kurira”.

TUŽILAŠTVO POTVRDILO JEZIVE SUMNJE

Da se Pašajliću na teret stavlja “protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevjenčane supruge” potvrdilo je i Tužilaštvo nakon njegovog hapšenja.

“Po nalogu dežurnog zamjenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P., za kojim je raspisana potraga još od 24.03.2023. godine. Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično djelo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevjenčane supruge, kao i da je izvršio krivično djelo Zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dijete.

STANJE DJEVOJČICE

Djevojčica (8), koju je, kako se sumnja, otac držao u kadi i zlostavljao u stanu na Zvezdari nalazi se u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Kako je rečeno u ovoj ustanovi, djevojčica je primljena radi rehidratacije i realimentacije, odnosno uspostavljanja normalne ishrane.

“Ona joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti”, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi za Telegraf.rs.

Jeziv slučaj zlostavljanja djeteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž brutalno tukao, kao i da već duže vrijeme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevjenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

“Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom – kaže izvor “Blica”.

Foto: Instagram/Društvene mreže

Idi na VRH

error: Content is protected !!