Otac monstrum objavio snimak iz kade u kojoj je pronađena djevojčica: Kada su je vidjeli ljekari su zaplakali

Kako je “Blic” ranije objavio, devojčica (8) koju je Pašajlić do prije tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Kako saznaje “Blic”, dijete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnjelo i zapušteno

Otac monstrum objavio snimak iz kade u kojoj je pronađena djevojčica: Kada su je vidjeli ljekari su zaplakali

Uroš Pašajlić (38) nalazi se u bjekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku (8) godinama drži zarobljenu u stanu!

Da stvar bude još gora, Uroš je sve vrijeme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama, piše “Kurir”.

Nesrećno dijete živelo je i spavalo godinama u đubretu, u kadi, zatvorena u stanu. Dana nije videla.

Kako je “Blic” ranije objavio, devojčica (8) koju je Pašajlić do prije tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Kako saznaje “Blic”, dijete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnjelo i zapušteno, a kada su je videli svi dežurni doktori su – zaplakali!

Jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vrijeme drži svoju ćerkicu kao roba.

Na fotografijama koje je objavljivao je uglavnom sam, ali je često slikao i svoj automobil, crveni “krajsler” koji je ostavio na parkingu prije nego što je pobjegao. Ipak, video klipovi koje je objavljivao na svom YouTube kanalu, bili su nešto drugačiji.

“Na većini klipova su snimci sa motivima iz igrica, ali imaju i dva potpuno jeziva, jedan gdje snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini”, kaže izvor “Kurira”.

Međutim, najjeziviji video klip je onaj koji je Uroš snimio u kadi u kojoj je njegova ćerkica nađena jedva živa.

Na tom snimku vidi se samo on kako leži i ispušta vodu iz kade u kojoj je kasnije u zarobljeništvu držao sopstveno dijete!

Prema saznanjima “Kurira”, djevojčica je iz stana iznijeta u teškom stanju nakon što su dvije policajke provalile u stan na prvom spratu zgrade u Mirijevu.

“Čuli smo policiju i hitnu pomoć i vidjela sam dijete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije vidjela to nesrećno dijete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena”, kaže jedna komšinica iz susjedne zgrade.

Prema prvim informacijama, djevojčica je gotovo od rođenja bila u Domu za nezbrinutu djecu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer se smatralo da on “podoban za brigu o njoj”.

Policija je danas objavila fotografiju Uroša Pašajlića za kojim se intenzivno traga. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza

Foto: Uroš Pašalić (Društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!