“Gnjida je sam izabrao zatvor umesto plaćanja kazne i sad cvili”: Ivanović ponovo opleo po Draganu J. Vučićeviću

„Treba podsjetiti da ovaj iznogud nije osuđen na kaznu zatvora. Tako da ovih nekoliko svjesno lažu i učestvuju u gnjidinoj predstavi. Iznenađen sam pojavom Lalića među ovima, ali bože moj”, rekao je Ivanović

Ivan Ivanović je ponovo odreagovao na glavnu vijest u medijima proteklih dana, a to je da glavni i odgovorni urednik “Informera” Dragan J. Vučićević ide u zatvor. Ovog puta, u pitanju je bila reakcija na naslovnu stranu ovog lista, na kojoj je predstavljen tekst u kojem 12 novinara staje na stranu prvog čoveka srpskih tabloida.

Glavni tekst na naslovnoj strani “Informera”, pod nazivom „Presuda Vučićeviću je presuda slobodi govora“ donosi izjave 12 novinara koji „upozoravaju“ na to koliki bi „skandal bio da neko ode u zatvor zbog izgovorene riječi“.

Ivanović je, piše Nova.rs, podsjetio da Vučićević nije osuđen na kaznu zatvora zbog klevete na račun novinara Jugoslava Ćosića i Žakline Tatalović, već zbog toga što je odbio da plati kaznu koju je odredio sud.

„Treba podsjetiti da ovaj iznogud nije osuđen na kaznu zatvora. Tako da ovih nekoliko svjesno lažu i učestvuju u gnjidinoj predstavi. Iznenađen sam pojavom Lalića među ovima, ali bože moj. Gnjida je sam izabrao zatvor umesto plaćanja kazne i sad cvili. Naljutio se pop na selo, pa…“, rekao je Ivanović.

Inače, glavni urednik „Nedeljnika“ Veljko Lalić nije pružio podršku Draganu J. Vučićeviću kao što se navodi na naslovnoj strani, već je rekao da on ne mora da ide u zatvor – ako plati kaznu.

Foto: Dragan J. Vučićević (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!