Ovakav napad ljubomore svijet nije vidio: Razjareni muž nasrnuo na mađioničara zbog trika s njegovom ženom (VIDEO)

Marfija je fizički napao ljubomorni suprug žene koja se dobrovoljno prijavila za učestvovanje u triku pod nazivom “Kiss Card”, a incident je uslijedio u trenutku kada se iluzionista licem primakao gospođi kako bi se dotakle karte koje su držali u ustima. Muž je u tom trenutku dojurio i zamahnuo lijevom rukom prema licu mađioničara, a zatim ga je i odgurnuo ispred šokirane publike i posramljene žene

Ben Marfi, australijski iluzionista, podijelio je na društvenim mrežama šta ga je snašlo tokom krstarenja početkom mjeseca.

Marfija je fizički napao ljubomorni suprug žene koja se dobrovoljno prijavila za učestvovanje u triku pod nazivom “Kiss Card”, a incident je uslijedio u trenutku kada se iluzionista licem primakao gospođi kako bi se dotakle karte koje su držali u ustima.

Muž je u tom trenutku dojurio i zamahnuo lijevom rukom prema licu mađioničara, a zatim ga je i odgurnuo ispred šokirane publike i posramljene žene.

“Zabava, komedija i magija nisu kontaktni sportovi”, napisao je Marfi na društvenim mrežama i dodao da je predstavu ipak nekako priveo kraju.

“Gledali smo predstavu iz četvrtog reda i ostali zgroženi ljutnjom koju je taj čovjek prikazao. Šok na tvom licu, kao i na licu njegove partnerke bio je i te kako stvaran.

Bilo nam je jako žao zbog njihovog djeteta koje je takođe svjedočilo tom neprihvatljivom ponašanju. Svakako bi trebalo da preduzmete dalje radnje”, napisala je jedna od svjedokinja na Instagramu.

@thebenmurphy_

My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity

♬ original sound – The Ben Murphy

Idi na VRH
error: Content is protected !!