Jezivo saznanje: Djevojčica (12) u Njemačkoj ubijena turpijom za nokte, drugarice je izbole i bacile niz padinu

Nakon što su je izbole, bacile su je niz padinu i ostavile dok se temperatura spuštala do nule. Dejli mejl je prenijele da su joj na glavu stavile i plastičnu kesu. Nije poznato da li je Luiz bila i dalje živa kada su je bacile niz padinu

Njemačka djevojčica (12), koju su ubile dvije vršnjakinje, izbodena je turpijom za nokte 32 puta, prenijeli su tamošnji mediji.

Djevojčice su drugaricu Luiz F. izbole nasmrt, a onda njeno tijelo ostavile u šumovitom području nadomak Frojdenberga.

Iako tačan motiv zločina tek treba da se otkrije, vjeruje se da je svemu prethodila svađa zbog dečka ili zato što je žrtva ismijavala jednu od djevojčica koja ju je ubila.

Kada se Luiz nije vratila kući 11. marta, nakon posjete jednoj od osumnjičenih drugarica, roditelji su prijavili njen nestanak i pokrenuta je opsežna potraga, prenosi “Blic”.

Područje su nadlijetali dronovi i helikopter, a dovedeni su i psi tragači. Tijelo je pronađeno u blizini biciklističke staze.

Osumnjičene, stare 12 i 13 godina, išle su u školu sa Luiz, a u policiji su priznale zločin.

Policija je dugo tražila oružje kojim je djevojčica izbodena, ali je odustala. Iako se prvobitno mislilo da je reč o nožu, ispostavilo se da je to turpija za nokte.

Nakon što su je izbole, bacile su je niz padinu i ostavile dok se temperatura spuštala do nule. Dejli mejl je prenijele da su joj na glavu stavile i plastičnu kesu.

Jedna djevojčica je rekla drugoj da je udari kamenom “ili će i ona ležati pored nje”, navedeno je.

Nije poznato da li je Luiz bila i dalje živa kada su je bacile niz padinu.

“Ovaj zločin je užasan. Iskusni policajci koji su istraživali mnoga ubistva su bili šokirani, ne samo zbog godina žrtve već i godina počinilaca”, rekao je jedan izvor.

Roditelji stradale devojčice su poručili za lokalne novine: “Nema riječi kojima može da se opiše neopisivo. Za nas vrijeme i dalje stoji. Ne možete da vidite tugu niti da je čujete, možete samo da je osjetitie”.

Foto: Luiz F. (Printscreen)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!