„Da vratimo Necu porodici“: Nemanja nastradao u udesu u Americi, prijatelji skupljaju novac da tijelo vrate u Srbiju

„Nikada ovo nisam pomislio da ću morati da pokrenem ali nažalost moram. Naš dragi drug i brat Nemanja nije više sa nama, imao je saobraćajnu nesreću prije neku noć iz koje se nije izvukao. Otišao je i ostavio nam je veliki bol za sobom ali isto i jedan zadatak, a taj zadatak je da se sada svi mi Srbi skupimo i dostavimo Nemanjino tijelo do Srbije njegovoj porodici. Ova akcija nije nešto što će nam vratiti Nemanju u život ali ćemo ovim putem pokazati ljubav prema njemu! Počivaj u miru Neco!“, napisao je na ovom sajtu B.C., Nemanjin prijatelj

Nišlija Nemanja R. (30) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Americi prije nekoliko dana a njegovi prijatelji pokrenuli su akciju preko internet platforme “Go fund me” da se sakupi 70.000 dolara kako bi se njegovo tijelo dopremilo u Srbiju.

Nemanja je rodom iz Niša gdje živi njegova porodica a on je zbog posla već neko vrijeme boravio u mjestu Aleksandrija u Virdžiniji (SAD). Bližih informacija o okonostima nesreće u kojoj je poginuo Nemanja R., u javnosti za sada nema.

Prve informacije o ovom tragičnom događaju mogle su se pročitati putem inostrane internet platforme “Go fund me” gdje su njegovi prijatelji započeli prikupljanje pomoći u iznosu od 70.000 eura kako bi se njegovo tijelo prevezlo do Srbije.

„Nikada ovo nisam pomislio da ću morati da pokrenem ali nažalost moram. Naš dragi drug i brat Nemanja nije više sa nama, imao je saobraćajnu nesreću prije neku noć iz koje se nije izvukao. Otišao je i ostavio nam je veliki bol za sobom ali isto i jedan zadatak, a taj zadatak je da se sada svi mi Srbi skupimo i dostavimo Nemanjino tijelo do Srbije njegovoj porodici. Ova akcija nije nešto što će nam vratiti Nemanju u život ali ćemo ovim putem pokazati ljubav prema njemu! Počivaj u miru Neco!“, napisao je na ovom sajtu B.C., Nemanjin prijatelj, koji je naveden kao pokretač akcije.

Idi na VRH
error: Content is protected !!