Ovo je Azra (21) koja je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića: Studentkinja uhapšena po potjernici u Sarajevu!

“Azra, inače studentkinja, uhapšena u ovom gradu u naselju Bjelave, a za njenim prijateljem M. P. još se traga. Prema prvim informacijama, Azra je učestvovala u krađi “golfa 4”, koji je spaljen na Petlovom brdu posle zločina” kaže izvor “Kurira” iz istrage

Azra Š. (21), uhapšena je juče po međunarodnoj poternici u Sarajevu, a zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar, na benziskoj pumpi u Rušnju.

“Azra, inače studentkinja, uhapšena u ovom gradu u naselju Bjelave, a za njenim prijateljem M. P. još se traga. Prema prvim informacijama, Azra je učestvovala u krađi “golfa 4”, koji je spaljen na Petlovom brdu posle zločina” kaže izvor “Kurira” iz istrage.

Kako saznaje “Kurir”, provjerava se i da li je pomagala maloljetnici (17), uhapšenoj sa glavinim osumnjičenima Stefanom Z. (28) i Lukom V. (26), da namami Radoševića prodajom automobila i dovede ga u Rušanj.

Kako je “Kurir” pisao, Radošević je bio stalan gost u kafiću na toj benzinskoj pumpi, a ubice je tamo i čekao. On je bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde.

Radošević je, inače, označavan kao jedan od vođa nikšićkog klana i saradnik ubijenog vođe “škaljaraca” Jovana Vukotića. On je sahranjen u ponedjeljak u Beogradu, na groblju Orlovača, a ispratilo ga je oko 500 ljudi.

Glavni osumnjičeni Stefan Z. i Luka V. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloljetnica iznijela svoju odbranu.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!