Ubistvo Davorina Baltića: Pištolj pronađen u autu policajkin

Policajka je u nedjelju saslušana u Višem javnom tužilaštvu, ali joj nije određen pritvor. Njoj se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljenog nošenja oružja

Davorin Baltić (Foto: Printscreen)

Policajka Marija N, koja je bila u automobilu kada je u Beogradu ubijen Kotoranin Davorin Baltić, za koga se sumnja da je pripadnik kavačkog klana, saslušana je u nedjelju u Višem javnom tužilaštvu, ali joj nije određen pritvor, prenio je danas portal Insajder.

U Višem tužilaštvu Insajderu je rečeno da je tužilac zatražio pritvor, ali da to Viši sud nije prihvatio i pustio je na slobodu.

Portal je naveo da se Mariji N. na teret stavlja krivično djelo nedozvoljenog nošenja oružja, čime su opovrgnute tvrdnje medija da je pištolj pripadao ubijenom Baltiću, prenose “Vijesti”.

Sud je takođe policajki izrekao mjeru zabrane kominikacije sa svjedocima.

Baltić je ubijen u noći između 1. i 2. januara na Vračaru. Likvidiran je dok je bio u “golfu 7” u garaži, u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru. U njega je ispaljeno više hitaca.

Direktor policije Srbije Vlаdimir Rebić izjavio je tada da je Baltić od ranije poznаt crnogorskoj i srpskoj policiji i dа sve ukаzuje dа se rаdi o obrаčunu između kriminаlnih grupа. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!